FORORD

UTEN DEN DAG er forfattet av Svein Harkestad.  Han er en av mange som har vært utsatt for en stadig sterkere vridning mot ren kriminell virksomhet i Hordaland Fylkeskommune HFK over en rekke år.  Han har arbeidet som adjunkt i videregående skoler i 28 år.

Denne lille bok gir et skremmende bilde av hva som skjer mot sakesløse ansatte.  Midt oppi og gjennom alvorlig sykdom og død i hjemmet.  Fortalt gjennom noen få enkelteksempler blant de mange anslag mot hans person, og dermed også mot familien under denne tid og senere, fra hans overordnete.  Anslagene blir starten på en uverdig og ulovlig avskjed av en mann på over 60 år, og blir inngangen til en æreløs alderdom.  Yrkesskadet og påført ny alvorlig diagnose etter alt han måtte gjennomgå fra sin arbeidsgiver 'IA-bedriften' HFK.

Fra øverste hold i fylkeskommunen foregår det en dreining i retning av utstrakt svindel, manipulering, maktmisbruk og forfalskninger. 

Forholdene har vært rettslig behandlet i januar 2015, men ved hjelp av Advokatfirmaet Thommessen som fylkeskommunen i ti-år har spyttet ut millioner av samfunnets skattepenger til, så klarer HFK å holde forholdene skjult for offentligheten ved å inngå forlik som forsegler munnen på de mange utslitte skadelidende.

Persongalleriet går nedenfra og hele veien til topps i fylkeskommunen, og hvor noen driver bevisst svindel, mens andre fungerer som deres nyttige medløpere.

UTEN DEN DAG dekker perioden 2009 - 2015, mens ektefellens sykdom eskalerer, og hun går bort. Boken fortsetter med hva som skjer i sorgen etterpå. 

Ut fra rektor Magne Wiik sin ordlegging i 2015 i arbeidsrettssaken er den da pågående trakasseringen utrolig nok likevel sannsynliggjort å bygge på lærerens periode som skolens tillitsvalgte hele 20 år tidligere.

Den egentlige oppstart er derav tydeligvis i 1995-1998 hvor læreren var tillitsvalgt for det som nå heter Utdanningsforbundet.  Rektor Magne Wiik sitt grundig forberedte og overveldende tykke manuskript til det korte ett-kvarters innlegg han fikk tildelt i Bergen Tingrett, var et innlegg som handlet om denne tid som tillitsvalgt. 

Utdanningsforbundet bryr seg ikke det minste om sakene og medlemmet sitt, og nekter endatil å svare sin tidligere tillitsvalgte.  Å være tillitsvalgt for Utdanningsforbundet er farlig og får enormt skadelige ettervirkninger når en tillitsvalgt blir utsatt for ledertyper av visse kategorier.  Ettersom tiden har gått, og de personer som i sin tid satt i ulik ledelse i Utdanningsforbundet har 'steget i gradene', og inntatt posisjoner eller har knyttet bånd videre i fylkeskommunen, er det ikke mulig å rokke Utdanningsforbundet til å yte hjelp til sin tidligere tillitsvalgte.

UTEN DEN DAG starter i 2009, på den tid skruene ble forskrudde, - i kraftige omdreininger til ren kriminell adferd fra overordnete.Annonsene er fra Google og trygge å trykke på, men trykk aldri på annonser som ber deg laste ned noe